söndag 26 maj 2013

Så provocerad att jag väljer att äta jordnötter!

Sitter här och googlar löparbloggar.
Jag skulle så gärna vilja ha tips och idéer om hur jag ska tänka och om hur jag ska springa.
Jag har hittat flera stycken som börjar sin presentation i stil med " Jag är en nybörjare och jag springer inte fort och inte långt...." i nästa mening berättar de om att de just gjort sitt första Göteborgsvarv.
Fan jag blir så jävla provocerad att jag sprang ut i köket och hällde upp en skål med jordnötter som jag nu hetsstoppar i mig.
Jag är oförbetterlig :(

Googlebild

2 kommentarer:

E sa...

Gå in på vårrusets hemsida och leta upp deras träningsprogram. Där finns olika att välja på ex "spring 5km". Följ detta och du kommer orka springa långt. Tro mig det funkar! Jag följde det i fjol, följde det slaviskt förutom den "alternativa träningen", jag bara sprang och pw:ade mina veckor. Vissa dagar kändes 5 min som lite och tramsigt men jag höll mig till planen, sprang inte längre utan ökade istället tempot om jag kände att jag hade mer att ge. Så håll dig stenhårt till schemat så kommer du bli grym! Och du, du är inte oförbätterlig. Du kan!! Hade jag bott närmre så hade jag drillat dig i spåren! :) Visa nu dig själv att du kan! Jag tror på dig! HejaHeja!!

Ann-Sofie sa...

Tack för tips och push!
Tack tack, jag ska kolla upp det.
Idag när jag körde förbi fäladen skrek korna att de saknade mig, så jag får väl ta mig i kragen :)