fredag 18 januari 2013

Och så undrar ni...

...säkert vad som händer om 12 veckor när jag tänkt klara mig utan pulver och piller...
Jo då har jag fått så mycket tips, ideér, pepp och kunskap att kunna fixa det med hjälp av den perfekta sammansättningen av kost och motion.
Precis som tanken var från början...pepp och kunskap...
Idag sa en kollega till mig att jag var så fin idag...det gjorde min dag, troligtvis så var det just de orden som hjälpte mig igenom scanningen...
Pepp pepp pepp !!!

Den som ger sig in i leken får leken tåla

Det finns ingen ork, ingen lust och knappt någon tid att träna nu när jag både pluggar och jobbar, studietiden på arbetstid är guld värd men när man har klasskamrater som aldrig lämnar in uppgifter i tid så måste man kolla inläggen varje dag och sen tillkommer det som ska läsas...se det inte som att jag klagar för det gör jag inte.
Den här studietekniken passar mig ypperligt men att fixa det på 8h i veckan det gör jag inte...
Det blir som en ond cirkel med dåliga matrutiner och ingen träning...ni anar nog vad som hänt sen jag slutade både med lchf OCH träning...
Idag var jag och scannade mig.
Man mäter fettprocenten i kroppen, muskelmassa, kcal som man förbrukar på en dag, bukfett, vattenmängd, viktkontroll och så det hemskaste av allt...inre ålder.
Fatta att jag har förkortat mig liv så jävla mycket att jag snart går i pension ( ok det var lite överdrivet men ändå).
Så läste jag om något som hette fettförbränningskurs...
Blev nyfiken och gick dit på introduktion, ville man använda produkter så fick man, det ingick i priset men det var inget tvång.
Jag är skeptisk mot bantning och shaker och dieter men eftersom jag nu skrivit på kontraktet att fullfölja kursen så tänkte jag äh va fan, ger man sig in i leken får man leken tåla.
Kursen är på 12 veckor och då träffas man en gång i veckan och varje gång tar man upp olika saker som proteiner, fettförbränning, ämnesomsättning, motion, socker mm och så är det en hel del enskilda samtal.
Precis vad jag var ute efter från början...att få in det sunda tänket, inte att plocka bort eller ersätta med substitut.
Så idag  imorgon börjar mitt nya sunda liv, dock med hjälp av multivitaminer, kosttillskott och proteiner. (jag fick reda på att jag får i mig ungefär 1/3 av proteinerna jag behöver/dag)
Eftersom det ligger en summa pengar i vinstpotten så tänkte jag att jag inte kan mesa fram utan jag går in för att få en pallplacering och då krävs det lite hjälp, så här ser den ut:Låt bäste man eller kvinna vinna!