tisdag 1 maj 2012

Om man...

googlar söndagsångest så tror jag att mitt namn är det första som dyker upp...
Det blåser alldeles för mycket idag, tittar man ut så är någon klädd i t-shirt o shorts medan nån annan har dunjacka och nån har jacka och vantar...lika bra att stanna inne så att man inte riskerar att klä sig fel :-P
Pluggandet går inte alls bra, jag fattar ingenting och harvar mig fram långsammare än en död snigel...jag har börjat räkna ner antalet lektioner och det är inte många kvar men det allra sista som ska göras är ett nationellt prov och det är ju det som hela betyget vilar på...suck...
Betygen är framletade och ligger där i en snygg hög i väntan på kopiering, soporna är sorterade och tömda idag, ändå så skriks det söndags ångest runt mig.
Hur råder man bot på detta?
Jag vet ju att alla dagar inte kan vara lika bra som gårdagen eller som i lördags, det finns ju någon klok som sagt: Man måste ha tråkigt ibland för att uppskatta allt det roliga, och det är ju sant.
Nu ser jag framemot morgondagen (jag längtar inte för jag ska minsann ta tag i denna dagen och göra det bästa av den) då det blir roliga arbetsuppgifter och ännu en lektion kan bockas av :)