lördag 15 oktober 2011

Vilken händelserik dag!

Det började med att jag övelevde vad som kunde ha blivit 2 st adjö till jordelivet...
Hundra meter från vägen där jag skulle svänga vänster kommer jag ifatt en traktor, börjar blinka åt vänster eftersom jag skulle svänga o så plötsligt  när jag ska börja svänga blir jag omkörd av först en personbil och sen en lastbil med släp...jag tackar min lyckliga stjärna för att de inte befann sig i nån död vinkel när jag började svänga...
Något arg och skakig kunde jag trots det genomföra lite nya scrapköp.
När vi handlat klart och är på väg hem så kommer vi förbi kyrkan där jag får ögonkontakt med ett pucko som står stilla vid lämna företräde skylten och när jag befinner mig några meter från honom så kör han bara ut mot mig.
Återigen tackar jag min lyckliga stjärna, denna gången för att det inte var halt, då hade jag suttit i sidan på killen som hade en större bil än vad han tydligen klarade av.

Kom iaf hem, startade kaffebryggaren och när kaffet precis var klart så fick jag inbjudan till korv o cola lunch.
Startade om kaffetimern och gick för att bli bjuden på mat.
Trevligt.
Väl tillbaka hemma häller jag upp kaffet och så ringer telefonen.
Då var det dags att lämna ut min första (tror jag) betong beställning.
Ett rabarberblad som legat i bilen ett tag och jag är jäkligt glad att jag inte fick det i ryggen vid alla hårda inbromsningar.
Nu har jag druckit kaffet och blivit bjuden på pizza o film kväll, men tar nog cykeln för hur många liv kan man förbruka på en dag?
Jag vet nu att bilens bromsar tar, de tar riktigt bra och jag är säker på att delar av de vita strecken på övergångsstället vid kyrkan nu är svarta!

Kan bara säga att jag är glad att det finns en plan för att jag ska stanna här ett tag till!

♥ ♥ ♥

Lördag

Vaknade i morse och var snorig, hade ont i halsen och i huvudet.
Funderade på om det är den kvinnliga motsvarigheten till mancold som jag har åkt på, jag känner mig gnällig men jag vet ju tack vare alla fina forum som finns att den faktiskt existerar!!!

Dagens väder är underbart, jag ska på scraploppis och lyan är städad, det kommer att bli en bra dag, jag känner det!