fredag 23 mars 2012

En kort visit!

Fredag eftermiddag strax innan kl 14, jag har haft ett röris pass på jobbet, dagens matteprov är skrivet, 31,8 grader på uteplatsen och lite pengar tillbaka på skatten.
Undrar om någon blir provocerad när jag skriver att det är en riktigt bra dag idag :)
Det tycker jag att jag har förtjänat!!!

Ha en underbar helg vänner!

6 kommentarer:

E sa...

Inte alls. Bara glad! Det finns alltid ngn anledning att vara glad och lycklig och det ska man minsann inte hymla med. Idag är jag glad för att D tog en dag ledigt, för glassen vi åt i solen, för de underbara ranunklerna som står på bordet, för de ljuvliga sakerna jag hämtade ut på posten idag. Småsaker, absolut men de har gjort min dag. Ofta är det de små sakerna i livet som gör det! Så fortsätt "provocera" :) mig gör du bara glad!
Kram

Anonym sa...

jag är glad för mina barn, för kaffet i solen idag, för kladdekakan med mariannekarameller i som skall avnjutas ikväll, för spinningpasset som kändes riktigt gott idag o för att det är fredag o imorgon behöver man inte ställa någon klocka !!! /H

Ann-Sofie sa...

Härligt!
Det är vi duktiga på, att njuta av allt som är bra och att kunna se det!!
Hejja oss :)

lilla jag sa...

Hejja dig, jag blir glad av att kika in hos dig och läsa att du haft en bra dag. Det är du självklart värd! Hoppas helgen blir lika bra. Tack för din fina kommentar om mina halsband :)

Stor kram!

C sa...

Du är värd att vara glag!!!
Själv är jag glad för min trädgård, nyinköpta utemöbler, en bukett tulpaner så här på måndagsmorgonen<3

Ann-Sofie sa...

Tänk vad mycket det finns att vara glad för, jag blir helt rörd av era härliga ord och fina hälsningar :)
Kram på er finingar!!!