onsdag 24 augusti 2011

Öhh

Jag är helt säker på att det är jävulens påfund.
Tvi tvi tvi

6 kommentarer:

Anonym sa...

absolut är de det..../H

Ann-Sofie sa...

ha jag visste väl det!

Anonym sa...

Riktat till dig som tydligen TVUNGET måste läsa denna blog o finner den så himla ointressant o BARA måste trycka på ointressantknappen har jag 2 frågor : Har du inget eget liv så du
måste bry dig så mycket om vad andra gör o inte gör eller har du ett STORT fel i ditt huvud ?? Säger bara till dig - LÄGG NER ditt j.... tryckande, sluta läsa o skaffa dig ett "riktigt" liv !!!
Ursäkta Ann-Sofie kunde bara inte låta bli. Kram /H

Ann-Sofie sa...

tack H, jag ser ju att det är samma människa som gör det, det går ju liksom att spåra, så det e lite pinsamt för den personen nu.
Kram

Anonym sa...

Var är den här ointressantknappen egentligen som det pratas om. Verkar konstigt om den har tagits bort bara för att det klickas i den, då var det väl helt onödigt att lägga upp den från början? Vissa saker man läser i bloggar är intressant, annat ointressant. Varför ge folk flera alternativ att välja mellan om man inte kan ta kritik. Som det ser ut nu kan jämföras med att få ut en kundnöjdhetsblankett från Willys där man kan välja mellan bra, jättebra och fantastiskt...

Ann-Sofie sa...

Nu har du inte det alternativet kvar här så jag önskar dig lycka till med att fylla i blanketter på Ica, för de är inte riktigt samma som på Willys!