fredag 19 augusti 2011

Någon

Någon tycker att mina inlägg är ointressanta och klickar i rutan, det får man det är därför den rutan finns där :)  Så tack för att du orkar engagera dig!
Saken är den att  jag tycker synd om dig som har ett så jäkla tråkigt liv att du måste läsa min blogg trots att du inte finner den intressant...stackars stackars dig.
detta är en blogg om mitt liv, jag älskar mitt liv o troligtvis får du inte plats däri så säg till om jag ska ge dig lite tips på meningsfulla fritidsaktiviteter!!!

Kraaaaaaaaaaam

Ps man behöver inte dubbelklicka i rutan

6 kommentarer:

E sa...

Åhh vad jag älskar detta!! VARENDA blogg jag ngnsin läst får elaka kommentarer osv... Att man orkar leva ett liv där man hela tiden stör sig på andras liv och tankar. Hur står man ut med sig själv? Förmodligen är man ensam och mkt avundsjuk! Skaffa ett liv, leta upp några vänner, uppsök en psykolog för att prata ut om vad som trycker en... Hett tips från mig! Skulle kunna skriva flera sidor ang. detta och förmodligen kommer samma folk att störa sig på mig också. Hahaha! Tycker så synd om er! Lägg er kraft och energi på sådant som ni faktiskt gillar!
Api: du rockar! Jag ÄLSKAR att läsa om ditt liv! Fortsätt så!
Kram

Ann-Sofie sa...

åå tack E!
Jag tänker fortsätta, för livet är för kort för att bry sig om människor jag inte ens tycker om, det passerar ju en del sådana genom ens liv då o då men jag sörjer inte gamla "vänner" utan lägger min tid o mina tankar på de jag tycker om.

kram

Anonym sa...

måste ju vara så att den som läser "tråkiga o ointressanta " bloggar har ett väääldigt tråkigt liv eftersom man ens bemödar sig att läsa det överhuvudtaget isåfall ?!/H

Ann-Sofie sa...

ja det verkar himla märkligt men mitt älskvärda liv fortsätter :)

Anonym sa...

allas liv är olika o huvudsaken e att man själv trivs i det/H

Ann-Sofie sa...

precis!